Bij PRIMA KOFFIE hoort excellente service!

Naast het bieden van kwalitatief hoogwaardige koffiemachines en de heerlijkste koffie, streeft PRIMA KOFFIE ook naar perfecte service. Iedereen heeft recht op perfecte koffie en een uitstekende service. PRIMA KOFFIE  is overtuigd van de smaak en kwaliteit van haar koffie. Wij laten u graag kennismaken met onze heerlijke melanges en laten u graag eens proeven.

Kennismaken?

Wij komen graag bij u langs om onze koffie gratis en vrijblijvend te proeven. Wij staan open voor al uw vragen, wensen en suggesties. Aan de hand van uw wensen en eisen geven wij advies op maat.

headset-vrouw

PRIMA koffie voor iedereen

Onze koffiemachines zijn voor een ieder bereikbaar. Wij bieden onze klanten diverse financieringsmogelijkheden, leveren de koffie, accessoires en de service die bij u past. Op elk ogenblik kunt u op ons rekenen. Een PRIMA Koffie en een PRIMA service. Perfecte koffie door een goed afgestelde koffiemachine. Alle koffiemachines worden vooraf getest op werking door onze kwaliteitscontroleur. Wij stellen de koffiemachine in zodat die precies naar uw smaak is. Als wij de machine op de zaak nauwkeurig voor u hebben afgesteld komen wij deze vervolgens ter plaatse installeren en krijgt u een uitgebreide instructie. Na een week hebben wij telefonisch contact om te kijken of de koffie naar wens smaakt en de koffiemachine goed is afgesteld op uw wensen.

Wij garanderen: altijd koffie

Wij komen regelmatig langs om de voorraad bij te vullen. Afhankelijk van u koffiebehoefte vullen we de voorraad bij. We zorgen er voor dat u niet zonder koffie komt te zitten. Zo heeft u altijd voldoende koffie op voorraad en hoeft u nooit meer zelf bestellingen te doen. Wij komen volgens afspraak op gezette tijden langs om uw voorraad bij te vullen.

Vast aanspreekpunt

Bij PRIMA KOFFIE heeft u een vast aanspreekpunt. Wij geven koffieadvies en persoonlijke service. Wij houden van persoonlijk contact en een pro actieve houding. Eventuele vragen en opmerkingen worden door ons snel opgepakt.